HABE Bandentechniek & Brandstof

 

Lange Herenvest 14

2011 BS Haarlem

 

Telefoon 023-5357771

info@habe-haarlem.nl

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur

 

HABE Bandentechniek & Brandstof vind u ook op Facebook. Kom even op bezoek als u ons ‘leuk vindt’, een vraag heeft of nieuws wilt lezen

Voor wie werken wij

Als dé specialist van Haarlem en omstreken zorgen wij ervoor dat uw auto rijdt alsof deze zo uit de fabriek komt. Met de juiste banden, volkomen trillingsvrij en neutraal rechtuit.

Dat zorgt voor minder bandenslijtage, spaart brandstof en rijdt bovendien ongelooflijk fijn!

Ons werk is al bijna 44 jaar spraakmakend en wij werken dan ook voor alle bekende autodealers, schade-herstelbedrijven, beroepschauffeurs én voor particulieren. Ook in de autosport heeft HABE een goede naam.

3D Uitlijnen

Soms rijdt een auto niet helemaal lekker neutraal rechtuit. U merkt dat doordat u steeds een beetje aan het bijsturen bent. Ook als u rechtuit rijdt moet u toch steeds licht corrigeren.

Dat kan erg vervelend zijn want uw wegligging is niet optimaal en als u even niet oplet trekt uw auto iets naar links of naar rechts. Ook slijten uw banden scheef waardoor de levensduur wordt verkort.

Ons Hunter 3D uitlijnapparaat doet altijd een vierkantmeting op alle vier de wielen waarmee wij uw auto op de 100e graad nauwkeurig kunnen uitlijnen. Daardoor rijdt uw auto voortaan volkomen neutraal rechtuit. Net zoals deze ooit uit de fabriek kwam.

En ook uw stuur staat weer keurig recht. Dat rijdt niet alleen ongelooflijk fijn en relaxed maar spaart ook de banden en de wielophanging en is bovendien heel veel veiliger.

  Home  I  Banden  I  3D Uitlijnen  I  Balanceren  I  Monteren  I  TPMS  I  Brandstof  I  Contact

Afspraak maken

  Home  I  Banden  I  3D Uitlijnen  I  Balanceren  I  Monteren  I  TPMS  I  Brandstof  I  Contact

afspraak maken