HABE Bandentechniek & Brandstof

 

Lange Herenvest 14

2011 BS Haarlem

 

Telefoon 023-5357771

info@habe-haarlem.nl

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur

 

HABE Bandentechniek & Brandstof vind u ook op Facebook. Kom even op bezoek als u ons ‘leuk vindt’, een vraag heeft of nieuws wilt lezen

Voor wie werken wij

Als dé specialist van Haarlem en omstreken zorgen wij ervoor dat uw auto rijdt alsof deze zo uit de fabriek komt. Met de juiste banden, volkomen trillingsvrij en neutraal rechtuit.

Dat zorgt voor minder bandenslijtage, spaart brandstof en rijdt bovendien ongelooflijk fijn!

Ons werk is al bijna 44 jaar spraakmakend en wij werken dan ook voor alle bekende autodealers, schade-herstelbedrijven, beroepschauffeurs én voor particulieren. Ook in de autosport heeft HABE een goede naam.

Weg trillingen

Bijna niets erger dan een auto die trilt. Bijvoorbeeld het stuur. Of uw stoel. Het dashboard. Misschien is de hele auto wel ‘onrustig’. Soms is het in de stad niet merkbaar maar wel als u op de snelweg rijdt. En ook al vindt u de trilling niet hinderlijk, het zorgt wel voor slijtage aan uw wielophanging.

Dan is het tijd om uw wielen te laten balanceren. Wij hebben speciale apparatuur waardoor wij ieder wiel - op de gram nauwkeurig - volkomen trillingsvrij kunnen laten ronddraaien. Door ons high-tech Haweka opspanmateriaal (wij werken niet met conussen) is het resultaat beter dan bij gewoon balanceren. Het wordt ook wel ‘EXPERT Balanceren’ genoemd.

Uw auto rijdt alsof deze zo uit de fabriek komt. Helemaal als nieuw! En dat rijdt niet alleen ongelooflijk fijn maar zorgt ook voor minder bandenslijtage en spaart wiellagers.

  Home  I  Banden  I  3D Uitlijnen  I  Balanceren  I  Monteren  I  TPMS  I  Brandstof  I  Contact

  Home  I  Banden  I  3D Uitlijnen  I  Balanceren  I  Monteren  I  TPMS  I  Brandstof  I  Contact

afspraak maken