HABE Bandentechniek & Brandstof

 

Lange Herenvest 14

2011 BS Haarlem

 

Telefoon 023-5357771

info@habe-haarlem.nl

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur

 

HABE Bandentechniek & Brandstof vind u ook op Facebook. Kom even op bezoek als u ons ‘leuk vindt’, een vraag heeft of nieuws wilt lezen

Voor wie werken wij

Als dé specialist van Haarlem en omstreken zorgen wij ervoor dat uw auto rijdt alsof deze zo uit de fabriek komt. Met de juiste banden, volkomen trillingsvrij en neutraal rechtuit.

Dat zorgt voor minder bandenslijtage, spaart brandstof en rijdt bovendien ongelooflijk fijn!

Ons werk is al bijna 44 jaar spraakmakend en wij werken dan ook voor alle bekende autodealers, schade-herstelbedrijven, beroepschauffeurs én voor particulieren. Ook in de autosport heeft HABE een goede naam.

Echt álle banden

Wij leveren echt ieder merk band dat u zich kunt wensen. Voor personenauto’s, bedrijfsauto’s, busjes, aanhangwagens, caravans, exclusieve sportauto’s en zelfs raceauto’s.

Wist u dat veel automerken specifieke banden (homologatie banden) adviseren voor hun auto’s? Dat doen bijvoorbeeld veel Duitse en Franse merken zoals BMW, Mercedes, VW, Citroën, Renault en Peugeot maar ook de exclusieve merken als Ferrari en Porsche. Ook die originele en specifieke banden, die de fabriek adviseert, worden door ons geleverd.

Wij hebben dus altijd de band die past bij uw auto én budget. Dan weet u zeker dat u én de beste band heeft en de beste prijs betaalt.

Koopt u liever zelf banden via internet dan monteren wij die ook. Maar pas op dat u wel de juiste band bestelt. Vraag ons liever eerst even wat u moet bestellen.

  Home  I  Banden  I  3D Uitlijnen  I  Balanceren  I  Monteren  I  TPMS  I  Brandstof  I  Contact

Afspraak maken

  Home  I  Banden  I  3D Uitlijnen  I  Balanceren  I  Monteren  I  TPMS  I  Brandstof  I  Contact

afspraak maken