HABE Bandentechniek & Brandstof

 

Lange Herenvest 14

2011 BS Haarlem

 

Telefoon 023-5357771

info@habe-haarlem.nl

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur

 

HABE Bandentechniek & Brandstof vind u ook op Facebook. Kom even op bezoek als u ons ‘leuk vindt’, een vraag heeft of nieuws wilt lezen

Voor wie werken wij

Als dé specialist van Haarlem en omstreken zorgen wij ervoor dat uw auto rijdt alsof deze zo uit de fabriek komt. Met de juiste banden, volkomen trillingsvrij en neutraal rechtuit.

Dat zorgt voor minder bandenslijtage, spaart brandstof en rijdt bovendien ongelooflijk fijn!

Ons werk is al bijna 44 jaar spraakmakend en wij werken dan ook voor alle bekende autodealers, schade-herstelbedrijven, beroepschauffeurs én voor particulieren. Ook in de autosport heeft HABE een goede naam.

Benzine en diesel

Sinds 1971 leveren wij naast autobanden ook brandstof: diesel en benzine. En het leuke is, u wordt nog keurig ‘ouderwets’ geholpen.

U hoeft uw auto dus niet in weer en wind uit en krijgt geen vieze handen die urenlang naar benzine of diesel stinken. Het is een stukje ouderwetse service die past bij een familiebedrijf.

Bedrijven tanken op rekening

Verder hebben wij veel rekeningklanten. Zij krijgen per maand een keurig overzichtelijke nota van de getankte benzine of diesel en betalen alles in één keer.

Met name voor bedrijven die meerdere auto’s bezitten is dit heel erg handig. Want de factuur wordt netjes per kenteken gesplitst. Wilt u als bedrijf ook rekeningklant worden? Bel even of kom langs.

  Home  I  Banden  I  3D Uitlijnen  I  Balanceren  I  Monteren  I  TPMS  I  Brandstof  I  Contact

  Home  I  Banden  I  3D Uitlijnen  I  Balanceren  I  Monteren  I  TPMS  I  Brandstof  I  Contact

afspraak maken