HABE Bandentechniek & Brandstof

 

Lange Herenvest 14

2011 BS Haarlem

 

Telefoon 023-5357771

info@habe-haarlem.nl

 

Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur

 

HABE Bandentechniek & Brandstof vind u ook op Facebook. Kom even op bezoek als u ons ‘leuk vindt’, een vraag heeft of nieuws wilt lezen

Voor wie werken wij

Als dé specialist van Haarlem en omstreken zorgen wij ervoor dat uw auto rijdt alsof deze zo uit de fabriek komt. Met de juiste banden, volkomen trillingsvrij en neutraal rechtuit.

Dat zorgt voor minder bandenslijtage, spaart brandstof en rijdt bovendien ongelooflijk fijn!

Ons werk is al bijna 44 jaar spraakmakend en wij werken dan ook voor alle bekende autodealers, schade-herstelbedrijven, beroepschauffeurs én voor particulieren. Ook in de autosport heeft HABE een goede naam.

Bandenspanning

Sinds november 2014 moeten alle nieuw afgeleverde auto’s over TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) beschikken. Dit systeem bewaakt continu de bandenspanning en waarschuwt als er een zachte of lekke band is. Niet alleen heel veilig maar het bespaart ook brandstof en voorkomt bandenslijtage.

Het systeem werkt met speciale ventielen welke zijn voorzien van sensoren en stelt daarom hoge eisen aan de montage van autobanden.

Natuurlijk zijn wij bekend met het systeem. Wij hebben de juiste ventielen, kunnen sensoren programmeren en kunnen zelfs het batterijniveau controleren.

Daardoor weet u zeker dat uw banden de juiste spanning hebben en dat u veilig onderweg bent.

  Home  I  Banden  I  3D Uitlijnen  I  Balanceren  I  Monteren  I  TPMS  I  Brandstof  I  Contact

  Home  I  Banden  I  3D Uitlijnen  I  Balanceren  I  Monteren  I  TPMS  I  Brandstof  I  Contact

afspraak maken